De krachten achter dit boek!


Maria Coumans

Van beroep verpleegkundige is Maria steeds actiever geworden in het geven van kooklessen voor vrienden en bekenden. Haar jarenlange verblijf in Italië met haar gezin is van grote invloed geweest op haar ideeën over eten en welzijn.

Het overbrengen van haar kennis van de Italiaanse keuken vindt zij erg leuk om te doen. Ook kookt zij regelmatig voor grote groepen. Zo heeft zij o.a. twee jaar achter elkaar de bemanning van het team van “van Uden, TUDelft, van Oord” tijdens hun zeilrace in de “tour de France à la voile” van een voedzaam maal voorzien.

Carla Otten/Nicole van Dijk

De vormgeving en realisatie van het kookboek is ontstaan vanuit een jarenlange samenwerking in tal van projecten. Door beiden worden telkens weer nieuwe ideeën gegeneerd, om ze vervolgens gezamenlijk te realiseren. Nicole heeft zich meer toegelegd op de organisatie en management en Carla op het visualiseren en presenteren van een en ander, zoals ook deze website. Een belangrijke activiteit van hen is http://www.Easydus.com , wat de administratieve rompslomp vereenvoudigt van alles wat u organiseert.

Fleur Janssen

In juni 2004 studeerde Fleur Janssen af aan de Academie Voor Beeldende Vorming te Tilburg. Aan de kunstacademie volgde ze de studierichting audiovisueel, discipline fotografie. Daarnaast volgde Fleur van januari tot mei 2003 verschillende 'tutorials' aan The Arts Institute Bournemouth, Engeland. Momenteel werkt Fleur voor bedrijven uit verschillende branches. http://www.fleurjanssen.nl

Franco en Laura Cati

De familie Coumans verblijven graag in hun huis in de heuvels van Sabina, een uurtje ten noorden van Rome. http://www.montagnola.nl . Daar leerden zij veel over de bijzondere streekgerechten van hun buren Franco en Laura Cati. De Producten uit hun ‘orto’ (moestuin), zijn verwerkt tot de lekkerste gerechten. Helaas is Franco veel te vroeg overleden, maar Laura blijft hun steun en toeverlaat.

© 2007 -- Cucina Maria

info@cucinamaria.nl